Valuta:
Netherlands

Privacy verklaring

wachtwoord

Password identificeren u de enige manier kunt u alleen uw account met uw wachtwoord. Als u het wachtwoord lekken, kunt u uw persoonlijk identificeerbare informatie te verliezen, en kan leiden tot gerechtelijke stappen tegen u. Daarom, ongeacht de redenen waarom uw wachtwoord beveiliging in gevaar is gebracht, moet u onmiddellijk contact opnemen met ons.
 
registratiebericht

Wanneer u een geregistreerde gebruiker bent, vragen wij u om de registratie informatie te verstrekken. Registratie-informatie kan worden verplicht om je echte naam, adres, nationaliteit, telefoonnummer en e-mailadres op te geven. Je hebt ook de mogelijkheid om extra gegevens in te vullen. We maken gebruik van registratie-informatie om de statistieken van de gebruiker te verkrijgen. We zullen deze statistieken gebruiken om onze gebruikers de indeling te geven, dus op een gerichte manier om onze klanten te voorzien van nieuwe producten en diensten. Wij zullen u op de hoogte van deze nieuwe producten via uw e-mail adres.
 
uw transacties

Wij volgen het IP-adres gewoon nodig te beveiligen. Als we geen beveiligingsproblemen, zullen we onmiddellijk te verwijderen verzamelen wij IP-adressen. Wij volgen ook de dag van de pagina om toegang te krijgen tot de gegevens. Pagina wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de gegevens gedurende de dag weerspiegelen het verkeer van uw site, zodat we kunnen plannen voor de toekomst (bijvoorbeeld, verhoging van de server).
 
Opslag en uitwisseling van informatie

Gebruikersinformatie en gegevens worden verzameld en opgeslagen in geplaatst op onze servers. Alleen wanneer je nodig hebt om een ​​back-up om te doen die we nodig heeft om uw gegevens naar andere servers.
 
externe link

Website bevat links naar andere sites. Voor het privacybeleid van die sites niet verantwoordelijk is. We kunnen zakenpartners of co-branded website te verhogen op elk moment van nood.
 
informatiebeveiliging

Onze site heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat onze informatie niet verloren gaat, niet te worden misbruikt of gewijzigd. Deze veiligheidsmaatregelen zijn onder andere back-up van gegevens naar andere servers en wachtwoord-encryptie. Ook al hebben we deze veiligheidsmaatregelen, maar let op dat er geen "perfecte beveiliging" op het internet. Onze website of de overeenkomstige systeem reparatie, onderhoud of upgrades kunnen verloren gaan, beschadigd of uw registratie-informatie lekken, accountgegevens of transactie-informatie, verwoord je begrip, hebben we geen enkele verantwoordelijkheid vereist. Om de veiligheid van de transacties te verzekeren en om uw wettelijke rechten te beschermen, raden we u aan informatie te registreren, accountgegevens en transactie-informatie voor back-up van gegevens.